Maak kennis met de administratieve diensten van Corts Administratie

De administratieve diensten van Corts

Wij passen onze administratieve dienstverlening aan op uw bedrijf. Waar u zelf sterk in bent doet u zelf, en u besteedt het overige uit aan ons. Prettig direct contact beschouwen we als de sleutel voor een goede onderlinge samenwerking. We analyseren uw bedrijf uiteraard op cijfermatig gebied maar we kunnen u ook adviseren en ondersteunen als het niet om cijfers gaat. Ieder bedrijf is uniek, en onze dienstverlening is daarop afgestemd.

Financiƫle administratie

Een boekhouding voeren is niet zo ingewikkeld, mits goed opgestart en goed onderhouden. U kunt het zelf doen met ondersteuning van ons of wij doen het integraal voor u. Het invoeren van de financiƫle boekstukken kan per maand, kwartaal of per jaar.

Belastingadvies

Alle aangiften die de belastingdienst van u vraagt te doen, kunnen wij voor u verzorgen. Denk hierbij aan omzetbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en natuurlijk de inkomstenbelasting. Als er een probleem is of wanneer er onduidelijkheden bestaan, kunnen we namens u rechtstreeks contact opnemen met de belastingdienst. Het loont heel vaak om uw belastingaangiftes door ons te laten verzorgen; vaak weten we, op basis van een gedegen kennis van de belastingwetgeving, het nodige te optimaliseren zodat u niet teveel betaalt.

Startersbegeleiding

Bij het starten van een nieuwe bedrijf komt er nogal wat kijken. Wij helpen u graag daarbij.

Extra inzet

Tijdelijke extra hulp voor het verwerken van de administratie.

Maak kennis met de ervaren specialisten van Corts Administratie!